Etsimme kokkia vahvistamaan tiimiämme!

Pihka Kasarmi on lounaaseen, kahvilatuotteisiin, kokouksiin ja tapahtumiin keskittyvä iso ravintolakokonaisuus. Pihka Kasarmi kätkee sisälleen lounasravintolan lisäksi kahvilan ja Kasarmin Salien kokoustilojen lisäksi toimii päivittäin myös yritysten kerrostarjoilujen parissa. 

Lisäksi saman katon alla sulassa sovussa toimii Juuri Tapahtumat- cateringyksikkömme, liikkuva ravintolamme, joka vie makuelämykset asiakkaan luokse.

Etsimme joukkoomme kokkia lounasravintolaamme mutta lisäksi työ pitää sisällään cateringiä niin talon sisällä kuin asiakkaidemme luona. Pääsääntöinen työpiste olisi kuitenkin Pihka Kasarmissa ja työaika pyörii vahvasti tilausten ympärillä. Harrastamme keittiössämme niin sanottua työnkiertoa talomme sisällä eli jokainen tekee kaikkia herkullisia työpisteitä. Joten jos monipuolinen työmahdollisuus kiinnostaa ja koet olevasi rento, reipas ja raaka-aineita rakastava kokki – tartu mahdollisuuteen päästä kehittämään ja kehittymään! 

Hakemuksesi CV:n kera voit lähettää osoitteeseen rekry@pihka.fi !

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja samasta osoitteesta!